De gezelligste minicamping in Drenthe

Camping_-afb1

Minicamping Dennenpol heeft ruim opgezette plaatsen met natuurlijke afscheidingen. Een gezamenlijke parkeerplaats dichtbij alle
campingplaatsen. Bij de twee mindervalidenplaatsen is er gelegenheid om de auto naast de caravan of tent parkeren.
Op alle kampeerplaatsen is Elektra (6 amp), water en afvoer aanwezig. Sinds 2013 is er Wifi/internet bij alle kampeerplaatsen.


In 2010 is er een nieuw luxe sanitair aangebouwd waar vloerverwarming in zit. Er zijn drie toiletten en 2 douches (zonder douchebeperking). Een mindervalide sanitair met douche Camping_-afb2en toilet, die tevens ook te gebruiken is voor kleine kinderen en baby's. Er is een binnen en buiten afwasgelegenheid waar u met goed weer of slecht weer gezellig kunt afwassen.

Buiten is er op de minicamping een stortplaats voor het legen van het campingtoilet. En voor de was is er in de schuur is een wasmachine en droger aanwezig.

In de overdekte recreatieruimte is een magnetron waar gebruik van gemaakt mag worden. Ook is hier gelegenheid om gezellig te zitten, iets te lezen uit de boekenkast of de fietskaart van omgeving Drenthe te bekijken.


Voor de kinderen is er binnen in de minicamping-recreatieruimte ruimte om te spelen met een keukentje en ander speelgoed. Buiten is eenCamping_-afb3 speeltoestel met glijbaan en twee schommels een dubbele wip en een mooie zandbak. Voor de oudere kinderen is er nog een trampoline en een recreatieplas vlak naast de minicamping.


De winkels liggen op ongeveer 1,5 km. De srv-wagen komt op dinsdag en zaterdag.

3a-zwembad 3b-zwembad 3c-zwembad 3d-zwembad 2a-kanaal-camping 2b-kanaal-camping 2c-kanaal-camping
1m-rondje-camping 1l-rondje-camping 1k-rondje-camping 1j-rondje-camping 1h-rondje-camping 1g-rondje-camping 1f-rondje-camping 1e-rondje-camping 1d-rondje-camping 1i-rondje-camping
2a-kanaal-camping 2b-kanaal-camping 2c-kanaal-camping 3a-zwembad 3b-zwembad 3c-zwembad 3d-zwembad
1m-rondje-camping 1l-rondje-camping 1k-rondje-camping 1j-rondje-camping 1i-rondje-camping 1h-rondje-camping 1g-rondje-camping 1f-rondje-camping 1e-rondje-camping 1d-rondje-camping
 
©2013 Mincamping Dennenpol Webdesign: DvhP Emmen appel DvhP