Algemeen

Aankomst en vertrek

Voor het kamperen met een eigen tent of caravan hanteren wij geen vaste aankomst- of vertrekdag, u kunt dit dus zelf bepalen. De aankomsttijd is na 14.00 uur en vertrektijd voor 12.00 uur. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. 

 

Bezoekers / Logés
Bezoekers dienen het bezoekerstarief te betalen. Indien bezoekers blijven overnachten, vallen zij onder het overnachtingtarief. U dient deze dan in te laten schrijven bij de receptie.

 

Christelijkheid
Wij zijn zelf een gelovig gezin en gaan op zondag naar de kerk. Graag houden wij de zondagsrust in ere. Aankomst en vertrek is gewoon mogelijk u heeft alleen kans dat wij even naar de kerk zijn. Eventuele activiteiten houden wij op een andere dag. Het sanitair indien nodig wordt gewoon schoongehouden. Wij vragen uw begrip hiervoor en leggen absoluut geen beperking op uw invulling van de zondag.


Huisdieren
Huisdieren worden op het terrein toegelaten, mits zijn aangelijnd en geen hinder veroorzaken bij ander campinggasten. De begeleider/ster dient een hondenpoepschepje of -zakje bij zich te dragen, om de eventuele uitwerpselen op te ruimen. 

 

Nachtrust 
Mede gezien om de rust van onze camping, attenderen wij u erop dat het vanaf 22.30 uur rustig dient te zijn op de camping.


Opening Camping
U kunt bij ons verblijven vanaf half maart tot begin oktober.

 

Parkeren Auto
De auto mag op de parkeerplaats worden geparkeerd. Voor de mindervalide plaatsen is er plaats op de kampeerplaats zelf.

 

Betaling
Uiterlijk 6 weken voor de aankomst dient u € 7,50 p.n. van het kampeergeld over te maken. Het restant dient u voor aankomst per bank of contant tijdens u verblijf te voldoen. Wij beschikken niet over een pinautomaat.

 

download-button

Campingregels downloaden

 
©2013 Mincamping Dennenpol Webdesign: DvhP Emmen appel DvhP